top of page

Huidverbetering

DeSalonplanner(29van164).jpg

Wanneer je wil gaan werken op een huidprobleem kan je best de eerste keer kiezen voor een behandeling met huidscan. Zo weten we aan de hand van 10 foto's (van hydratatie tot pigmentatie, metabolisme van je huid tot je rimpelvorming) hoe het gesteld is met je huid. En dus ook of we direct kunnen overgaan op het behandelen van het voor jou vooropgestelde probleem. Je kan ervoor kiezen om een huidanalyse apart te boeken of in een ontdekkingsverzorging of ineens in een huidtraject.

Duur van een huidscan + bespreking: 30min
Prijs: € 25

Deepskin behandeling 

Tijdens een deepskin behandeling kunnen we gaan werken op rimpels, pigmentatie, couperose, littekens en vergrote poriën.

De behandeling is een zen facial aangevuld met een peeling die we uitvoeren met het toestel zodat zeker al het vuil en de dode huidcellen weg zijn en het stimuleert ook de bloedsomloop.
Daarna gaan we een serum dieper inwerken doormiddel van trillingen. Zo komen onze actieve werkstoffen ineens vele dieper in de huid terecht. 

En hebben we sneller een mooi resultaat! 
Bij de huidverbeterende verzorging vanaf 60min gaan we eerst een huidscan nemen zo kunnen we samen kiezen welk probleem we aanpakken tijdens de verzorging!Duur: 60/75/90min
Prijs: € 75/95/110

DSC_0658.jpg
DeSalonplanner(25van77).jpg

Aquapeel 
 

De Aquapeel is ons nieuwste hydro microdermabrasieapparaat, een apparaat dat is ontworpen om de huid diep te reinigen. Dode huidcellen, olie en mee-eters worden weggezogen, terwijl hydraterende lotions worden toegediend.

 

De perfecte eerste stap voor elke gezichtsbehandeling.

 

Deze methode combineert reinigen, hydrateren, anti-âge, éclearing en antioxidantbescherming.Duur: 45/60/75min
Prijs: € 65/85/100

Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij door middel van een steriel chirurgisch mesje donshaartjes, dode huidcellen en vuil worden verwijderd. Met het mesje worden deze overtolligheden van de huid geschraapt waardoor de huid extra wordt geëxfolieerd.

Deze behandeling kan apart gekozen worden maar is zeker ook een perfecte voorbereiding voor andere behandelingen.
Maak er een all in behandeling van samen met de aquapeel en deepskin behandeling. Zo krijg je het allerbeste resultaat! 

Duur: 45/60/75min
Prijs: € 65/85/100
 

Ontwerp zonder titel.png

 Skin boost

In onze skin boost behandeling brengen we onze 3 huidverbeterende behandelingen samen. Het beste dus om je huid een mega boost te geven!

Deze verzorging begint met een goeie reiniging, gevolgd de dermaplaning voor het verwijderen van dode huidcellen en donshaartjes dan gaan we de poriën dieper gaan reinigen met de aquapeel en vervolgens met de deepskin serums gaan in werken.

Je kan ook kiezen om hier nog een Relax gedeelte aan vast te koppelen.
Met een massage en maskertje.

Skin boost
Duur: 75min
Prijs: € 135

Skin boost & Relax
Duur: 105min
Prijs: € 150

Adres 

Torenerf 6

2235 Hulshout

Telefoon

0472/98.47.00

E-mail

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page