top of page

Huidverbetering

DeSalonplanner(29van164).jpg

Wanneer je wil gaan werken op een huidprobleem kan je best de eerste keer kiezen voor een behandeling met huidscan. Zo weten we aan de hand van 10 foto's (van hydratatie tot pigmentatie, metabolisme van je huid tot je rimpelvorming) hoe het gesteld is met je huid. En dus ook of we direct kunnen overgaan op het behandelen van het voor jou vooropgestelde probleem. Je kan ervoor kiezen om een huidanalyse apart te boeken of in een ontdekkingsverzorging of ineens in een huidtraject.

Duur van een huidscan + bespreking: 30min
Prijs: € 25

Deepskin behandeling 

Tijdens een deepskin behandeling kunnen we gaan werken op rimpels, pigmentatie, couperose, littekens en vergrote poriën.

De behandeling is een premium gelaatsverzorging aangevuld met een peeling die we uitvoeren met het toestel zodat zeker al het vuil en de dode huidcellen weg zijn en het stimuleert ook de bloedsomloop.
Daarna gaan we een serum dieper inwerken doormiddel van trillingen. Zo komen onze actieve werkstoffen ineens vele dieper in de huid terecht. 

En hebben we sneller een mooi resultaat! 
Deze behandeling kan ook in een kuurvorm genomen worden. Dan gaan we 4 behandelingen op korte periode uitvoeren voor een nog beter resultaat. 

Duur: 90min 
Prijs: € 100, in kuurvorm € 375

DSC_0658.jpg
DeSalonplanner(25van77).jpg

Aquapeel 
 

De Aquapeel is ons nieuwste hydro microdermabrasieapparaat, een apparaat dat is ontworpen om de huid diep te reinigen. Dode huidcellen, olie en mee-eters worden weggezogen, terwijl hydraterende lotions worden toegediend.

 

De perfecte eerste stap voor elke gezichtsbehandeling.

 

Deze methode combineert reinigen, hydrateren, anti-âge, éclearing en antioxidantbescherming.Duur: 30min als mini verzorging, 75min bij een premium verzorging, 120min bij een deepskin behandeling.
Prijs: € 65/ € 100/ € 135
of in kuurvorm € 375

Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij door middel van een steriel chirurgisch mesje donshaartjes, dode huidcellen en vuil worden verwijderd. Met het mesje worden deze overtolligheden van de huid geschraapt waardoor de huid extra wordt geëxfolieerd.

Deze behandeling kan apart gedaan worden maar ik zeker ook een perfecte voorbereiding voor andere behandelingen.
Maak er een all in behandeling van samen met de aquapeel en deepskin behandeling. Zo krijg je het allerbeste resultaat! 

Duur: 30min. als mini verzorging, 75min bij een premiumverzorging, 120min met aquapeel en deepskin
Prijs: € 45/€ 90/ € 160

DSC_0697.jpg

Huidtraject

We kiezen voor een huidtraject wanneer jij heel specifiek wil gaan werken op een huidprobleem. Zowel thuis met de juiste producten als in het salon met de juiste verzorgingen. Met 1 behandeling kunnen we geen wonderen verrichten. Daarom is het goed als we een probleem willen aanpakken om dit met verschillende behandelingen en aangepaste thuisverzorging te doen!
Onthoud ook zeker dat je resultaat 70% thuisverzorging is en 30% in het salon.

Een huidtraject bevat 5 behandelingen om de 4 à 5 weken.
Tijdens de eerste behandeling starten we altijd met een huidscan. Zo weten we zeker welke behandelingen de voorkeur krijgen en welke producten je thuis zal gebruiken.
Er zal steeds een heranalyse zijn tijdens de laatste behandeling.
Voor de rest bespreken we de behandelingen samen aan de hand van de eerste analyse!

Wil je graag in een huidtraject stappen maak dan je eerste afspraak met een ontdekkingsverzorging! 

Prijs: € 500

Adres 

Torenerf 6

2235 Hulshout

Telefoon

0472/98.47.00

E-mail

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page